Recomandat *

vineri, 2 iunie 2017

LANGOSI CU BRANZA



 
  Langosii sau gogosile cu branza vor fi intotdeauna preferate in familie.Aduna familia laolalta si mereu ne vor aminti fiecaruia de copilarie in special atunci cand sunt facute de bunici , la tara pe foc de vatra.
  * Necesare
500 g faina de grau
250 g branza mai tare
doua oua
o jumatate de cub de drojdie proaspata
un praf de sare
ulei
o cana de lapte
o lingurita de zahar
* Preparare
  Se pune drojdia la crescut in putina apa calda cu o lingurita de zahar si putina faina.Se lasa la crescut si se pune apoi peste faina care trebuie tinuta la temperatura camerei.Se adauga laptele caldut , un praf de sare , oul si o lingura de ulei si se framanta bine un aluat. Dupa ce am framantat bine aluatul il ungem cu putin ulei si il lasam la crescut cca 2 ore.Intindem apoi aluatul si taiem bucati potrivite.Punem branza pe care o amestecam cu un ou.si  rulam.Prajim apoi in ulei pe fiecare parte pana se rumenesc , apoi le scoatem pe un servetel de hartie.
* Servire
  Se servesc calde !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...