Recomandat *

miercuri, 31 mai 2017

BULGARASI DE OREZ CU BRANZA SI MARAR



  Bulgarasii de orez cu branza si marar se repede si sunt foarte gustosi.
* Necesare
5-6 linguri de orez
200 branza telemea
un ou
o legatura de marar verde
2-3 linguri pesmet
ulei pentru prajit
* Preparare
  Orezul se pune la fiert la foc mic in putina apa atat cat sa treaca putin peste orez.Cand a fiert il lasam la racit apoi il amestecam cu branza rasa , oul si mararul verde tocat.Daca nu va place gustul de marar ii puteti lasa simpli , fiind gustosi si asa.
  Modelam apoi bulgarasi pe care ii trecem prin pesmet apoi ii prajim in putin ulei pana se rumenesc.
* Servire
  Se servesc calzi alaturi de o salata dar sunt gustosi si reci.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...