Recomandat *

luni, 22 mai 2017

CIORBA DE PERISOARE CU LEUSTEN



  Ciorba de perisoare este una gustoasa si hranitoare .Atat in perioada rece cat si in zilele calde se poate consuma cu placere , fiind consistenta si gustoasa.
  * Necesare
500 g carne tocata amestec ( vita, porc )
o ceapa 
2 morcovi
o radacina de telina
o radacina pastarnac
un ou
2 linguri faina de grau
3-4 linguri de orez
leustean verde
sare , piper
* Preparare
  Ceapa  , morcovii , radacina de telina si cea de pastarnac se curata , se spala si se toaca marunt , apoi se pun la fiert. 
  Pregatim carnea pentru perisoare adaugandu-i un ou , putina sare si piper.
  Formam perisoare pe care le dam putin prin fana de grau pentru a forma o pelicula ca sa nu se farame atunci cand fierb. Cand legumele sunt fierte la jumatate adaugam perisoarele una cate una si lasam sa fiarba la foc mic , cu capac. Cand sunt aproape fierte adaugam si orezul. Potrivim cu sare si lasam sa fiarba. La final , cand au fiert adaugam leusteanul verde tocat marunt si oprim focul.
* Servire
  Se serveste calda. Constitue o masa principala gustoasa si hranitoare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...