Recomandat *

vineri, 17 martie 2017

CHIFTELE IN SOS DE ROSII CU CASCAVAL



Chiftelutele sunt printre preferatele celor mici , iar aceasta reteta nu face dacat sa le dea o savoare si o consistenta in plus.Poate fi o masa principala deoarece este foarte satioasa dar si gustoasa.
* Necesare
500 g carne tocata amestec (vita ,porc )
un ou
4-5 felii de paine mai tare
100 ml lapte
4-5 graunti de usturoi
faina alba
piper ,cimbru ,organo, sare
200 ml rosii pasate
200 g cascaval
* Preparare
Feliile de paine le vom pune la inmuiat in lapte apoi le vom pune in carnea tocata , acestea le vor da savoare chiftelelor , adaugam oul ,usturoiul pisat ,piper , cimbru si potrivim cu sare , adaugam putina faina daca este necesar .Formam chiftelute pe care le prajim in putin ulei ,apoi le scoatem pe un servetel pentru a se scurge surplusul de ulei.Le asezam intr-o tava si punem rosiile pasate peste ele , apoi cascavalul ras si presaram putin oregano.Le bagam la cuptor pentru 20 minute.
* Servire
Se servesc calde ! Sunt gustoase si consistente !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...