Asa cum sugereaza si expresia este o reteta gustoasa, traditionala , in special pentru cei pofticiosi si pentru iubitorii de mamaliguta.
* Necesare :
Pentru mamaliguta :
500 g malai
o lingura de unt
un praf de sare
Ne mai trebuie 3-4 carnati ( eu am optat pentru carnati cu sunca , sant gustosi si nu au multa grasime )
200-300 g branza telemea
3-4 oua
* Preparare :
Se face o mamaliguta potrivit de moale in care adaugam o lingura de unt.
Carnatii in taiem felii rotunde si ii prajim cu putin ulei.
Branza o dam pe razatoare.
Intr-o tava punem un strat de mamaliguta apoi un strat de branza rasa, iar un strat de mamaliguta , unul de carnatii pe care i- am prajit , punem din nou mamaliguta si apoi branza rasa.La sfarsit facem cu lingura cateva gauri in care punem oule crude.
Bagam tava la cuptor si lasam pana cand ouale sunt coapte.
* Se serveste calda.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu