Este ideala pentru zilele de weekend dar nu numai deoarece poate fi o cina de seara sau un felul doi , chiar si un mic dejun.Este hrănitoare si consistenta si sănătoasă datorita spanacului pe care il conține.
* Necesare :
un pachet foi de plăcintă
200 g spanac ( pe timpul acesta congelat )
300 g brânză telemea
putin unt si ulei
3 oua
* Preparare :
Brânza se rade pe răzătoare si se amesteca cu doua oua.
Spanacul se călește cu puțin ulei după care se adaugă peste brânză rasa.
Se aseaza cate 2-3 foi in tava unsa si se ung cu puțin unt peste care punem
din compozitia cu spanac si brânză si continuam pana când termin foile.
din compozitia cu spanac si brânză si continuam pana când termin foile.
La final se unge ultima foaie cu gălbenuș de ou si se baga la cuptorul încins.
* Servire :
Se servește calda dar este buna si rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu