Recomandat *

joi, 17 noiembrie 2016

BETIGASE CU BACON

BEȚIGAȘE CU BACON


O rețetă de weekend si nu numai , rapida pentru atunci când vrem sa gustam ceva in familie , la povesti.
* Necesare :
un aluat foiletaj ( ies doua tăvi de aragaz )
400 g bacon
un ou pentru uns
* Preparare :
Aluatul se lăsa la temperatura camerei pana când devine elastic.Daca el nu este suficient de dezghețat se va rupe.Nu trebuie insa sa fie nici prea moale.
Tăiem bețigașe la dimensiunea dorita la fel si baconul tăiem fâșii subțiri.
Începem apoi sa le răsucim formând astfel bețigașe.Le așezam in tava cu putina distanță între ele apoi le ungem cu gălbenuș de ou.
Le băgăm la cuptorul încins pana se rumenesc.
* Servire :
Se servesc calde ( nu fierbinți ) dar sunt bune si reci .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...