Recomandat *
luni, 31 iulie 2017
SARATELE DE CASA CU BRANZA SI CHIMEN
Saratelele de casa sunt gustoase , sunt usor de facut si nu necesita multe ingredente.
* Necesare
250 g margarina
250 g branza sarata tare
faina de grau cat cuprinde cca 400-500g
doua galbenusuri de ou
o lingurita de otet
50 ml apa minerala
chimen seminte
sare daca mai este necesar
* Preparare
Margarina se incalzeste putin cat sa se poata modela. Punem faina de grau intr-un vas mai mare si facem un crov in interiorul acesteia in care vom pune margarina incalzita , branza rasa , galbenusul de ou , otetul , apa minerala si sare daca mai este necesar. Framantam bine un aluat pe care il vom impartii apoi in 2 sau 3 parti egale , depinde cat de mari avem tavile pentru copt si il vom pune 10 minute la rece.
Intindem apoi cate o foaie de aluat , mai subtire pe care o ungem cu galbenus de ou si apoi presaram seminte de chimen.
Introducem tava in cuptorul incins bine si le lasam pana se rumenesc.
* Servire
Se servesc calde si reci.Sunt gustoase si se mentin bine timp indelungat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON
ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...
-
E weekend si vreti sa faceti ceva bun ? Branzoiele sunt o varianta buna pentru cei mici.Calde si pufoase ,scoase din cuptor , ele vor f...
-
CORABIOARE DE CARTOFI CU BRANZA SI SMANTANA Un preparat rapid si usor de digerat sunt si aceste corabioare de cartofi umplute cu branza.P...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu