miercuri, 12 iulie 2017

PAINICI UMPLUTE PENTRU GUSTARE



  Painicile umplute sunt destul de satioase si se prepara repede.Sunt ideale la micul dejun dar si atunci cand vrem o gustare rapida si nu avem prea mult timp la dispozitie.
* Necesare
5 painici ( sau cate dorim )
4-5 felii de sunca presata
un ardei gras rosu
o ceapa mica
3-4 graunti de usturoi
2-3 linguri bulion
sare si piper
optional cateva masline fara samburi
ulei
* Preparare
  Ceapa se curata , se spala si se toaca marunt , la fel si ardeiul gras.Se pune ceapa la distuit in putin ulei cu apa si apoi se adauga ardeiul gras.Se curata si grauntii de usturoi si se taie feliute , apoi se adauga peste ceapa si ardei.Cand s-au distuit toate bine se adauga bulionul si se mai lasa la foc mic 5-10 minute dupa care se potriveste cu sare si piper dupa gust.Adaugam si maslinele feliute subtiri   Vom taia sunca presata cubulete mici si o vom pune peste amestecul obtinut din ceapa , ardei , usturoi si masline.Cu acest continut vom umple painicile pe care le golim in prealabil de miez.
* Servire
  Se servesc alaturi de o cana de ceai , lapte sau cacao.Sunt gustoase si satioase si se prepara repede !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CREIER PANE

  Creierul pane este foarte gustos si sanatos si se prepara repede.Servit  alaturi de o salata este o alegere sanatoasa si satioasa.   * ...