Recomandat *

luni, 24 iulie 2017

CARTOFI FRANTUZESTI



  Cartofii frantuzesti pot fi o delicatese si odata gustati devin o placere  pentru oricine.Sunt apetisanti si foarte satiosi.
* Necesare
pentru o tava
2 kg de cartofi
400 g cascaval
200 g sunca presata sau muschi afumat
6 oua
50 g unt
150 g smantana
optional piper macinat
* Preparare
  Cartofii se fierb in coaje si se curata.La fel si ouale se fierb si se curata de coaje.
  Se unge tava cu putin unt si se aseaza un rand de cartofi feliute rotunde.Radem cascaval , apoi continuam cu un rand de trei oua taiate feliute peste care vom presara putina sunca presata sau muschiulet taiat cubulete.Urmeaza apoi un alt rand de cartofi rondele , cascaval ras , oua felii si sunca sau muschiulete cubulete.Putem condimenta cu putin piper.
  Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi peste care vom pune cascaval ras si smantana.
  Bagam tava la cuptor si o vom lasa cca 30 minute pana se rumeneste deasupra.
* Servire
  Se servesc calzi.Sunt foarte gustosi dar si satiosi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...