PASTE PENNE CU LEGUME
Pastele sunt printre preferatele copiilor in diverse combinatii.Daca doriti o varianta mai light , usoara de seara sau chiar de pranz aceasta este foarte potrivita deoarece contine legume.Sunt foarte gustoase chiar daca sunt cu legume ,gusturile si aromele acestora se intrepatrund placut.
* Necesare :
Puteti opta ca si legume pentru un gust desavarsit la :morcov , ardei ,brocoli ,conopida ,mazare ,ciuperci, praz ,etc in cantitati mici din fiecare.Si pentru ca nu mai este sezonul lor in perioada rece o varianta ar fi amestecul congelat la pungi de 300-400 g din supermarket care contin toate aceste legume , si ies foarte gustoase.
Va mai trebuie un pachet de paste pene si daca doriti un gust mai accentuat puteti folosi putina zeama de supa de pasare.
* Preparare :
Pastele se fierb in apa cu sare si putin ulei pentru a nu se lipi intre ele.Cand sunt gata se toarna apa rece peste eele si se lasa la scurs.Daca nu optati pentru zeama de supa puteti opri putina apa de la pastele care au fiert pentru a o folosii cand sotati legumele.
Separat legumele daca le luati separat se curata ,spala si se toaca marunt ,cele congelate sunt gata tocate.Se soteaza in putin ulei in care adaugam zeama de supa sau apa de la paste pe care am oprit-o.
Potrivim cu sare cand sunt gata si adaugam pastele , amestecam lasandu-le aprox 5 min dupa care oprim focul.
Pastele sunt gata !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu