Recomandat *

luni, 16 ianuarie 2017

RULOURI DE PUI CU CIUPERCI SI ARDEI

RULOURI DE PUI CU CIUPERCI SI ARDEI


Este o varianata de rulouri rapida, gustoasa ,usoara si hranitoare.Odata facute si savurate veti dorii sa le faceti cat mai des.
* Necesare ;
500-700 g de pulpe de pui dezosate puteti lua si la kg astfel puteti cere cate doriti la numar , fiecare bucata fiind apoi un rulou
200-300 g ciuperci champignon
200 g ardei gras murat
* Preparare :
Pulpele se bat ca pentru snitele pe partea neteda pentru a nu se farama , se scot eventualele zgarciuri si se presara vegeta si putin piper.
Ciupercile se spala , se curata de pielite si vom folosii doar palaria.Tulpinele le puteti pune la congelat deoarece va vor fi utile la alte preparate.Se taie ciupercile in doua daca sunt mai mici iar daca sunt mai mari in 3-4.La fel vom proceda si cu ardeiul murat il vom taia in fasii potrivite.
Vom incepe apoi sa punem de-a lungul fiecarei bucati de pulpa ,ciuperci si ardei pe care le vom intercala.Apoi vom rula pulpa si o vom prinde la capete cu 2-3 scobitori.
Introducem tava la cuptor , punem putina apa si o lasam la rumenit.Apa va seca , pulpa se va fragezii si aromele se vor intrepatrunde.
* Servire :
Se servesc calde cu ketchup sau sos de usturoi.
Sunt extrem de gustoase !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...