Recomandat *

vineri, 20 ianuarie 2017

MIC DEJUN RAPID

Se face foarte repede si este la indemana atunci cand vrem sa preparam un mic dejun gustos si satios , in plus arata bine ceace ii incanta pe cei mici.
* Necesare :
12 felii de paine (sau depinde de cat aveti forma de briose in general sunt de 6 si daca faceti in 2 forme va trebuiesc 12 felii )
2 feliute salam
2 feliute sunca
2 feliute muschi ,etc
Fiecaruia ne ramane in frigider de multe ori diverse , iar atunci este bine sa  preparam cu ele mancaruri care se fac si repede si sunt si gustoase .
ne mai trebuie putina branza sau cascaval
ardei ,eu am folosit ardei iute verde pentru ca este doar usor iute daca este foarte fraged
patrunjel verde
puteti pune si masline
chiar si branza topita
2 oua
Combinatia o faceti dupa preferintele si gustul copiilor .
* Preparare :
Decupati feliile de paine dupa forma brioselor daca este rotunda puteti face lucrul acesta cu ajutorul unui pahar , ca la gogosi. Daca forma este patrata atunci taiati felia cu un cutit sub forma de patrat pentru a nu mai avea coaje.
Ungem formele cu putin unt si asezam feliutele in forme.Vom pune apoi in fiecare felie combinatiile dorite din salam , sunca ,muschi pe care le vom taia marunt inainte ,Putem pune apoi si branza topita ,cascaval ,ardei ,masline ,etc.Combinatiile se pot face dupa gustul si preferintele fiecaruia.
Batem apoi cele doua oua si punem peste fiecare felie de paine putin ou batut.Presaram apoi patrunjel verde iar unde nu am pus branza sau cascaval putem rade putina branza sau cascaval deasupra.
Vom baga formele la cuptor si vom lasa aprox 20 min sa se rumeneasca.Vor iesii crocante la exterior si pufoase in interior .
* Servire :
Se servesc calde dar sunt bune si reci.Sunt foarte gustoase !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...