Recomandat *

miercuri, 25 ianuarie 2017

BARCUTE CU LEGUME



Sunt foarte gustoase si se prepara extrem de usor si rapid , in plus sunt consistente.Se pot servi in orice moment al zilei si ca mic dejun , o gustare rapida sau o cina usoara.
Sunt usoare datorita continutului pe care le au - legume.
* Necesare :
un aluat foiletaj
1-2 morcovi medii
un ardei gras
4-5 ciuperci
1-2 cartofi
cateva teci de fasole verde
putina branza pentru ras
un ou pentru uns
piper
unt pentru uns tava
* Preparare :
Legumele se spala , se curata se taie marunt in cubulete iar apoi se trag la tigaie in putin ulei dar si putina apa.
Cand sunt gata se adauga putin piper si putina sare , nu trebuie multa sare daca presarati branza si este deja sarata sa nu fie apoi prea sarate.
Aluatul dupa ce l-ati lasat la dezghetat taiati patrate medii din care formati barcute crestand aluatul in stinga si in dreapta iar apoi suprapuneti marginile , lasand loc liber la mijloc,Dupa ce a-ti crestat puneti compozitia de legume si apoi incepeti sa formati barcutele ,, lasand astfel compozitia la mijloc.

Le aranjati intr-o tava unsa cu unt , dupa care le ungeti cu galbenuti de ou.Presarati apoi putina branza si le introduceti in cuptorul deja incins.Trebuie lasate doar pana se rumeneste aluatul cca 15-20 de minute , deoarece compozitia este deja facuta.
* Servire :
Se servesc calde ! Sunt foarte gustoase , hranitoare si usoare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...