GORDON BLEU
O reteta hranitoare si gustoasa.Din categoria crispy, crocante, va fi sigur pe placul celor mici.
<3 Necesare :
un piept de pui
200 g cascaval
3-4 felii de sunca presata
2 oua
2-3 linguri faina grau
2-3 linguri pesmet
2-3 linguri fulgi de porumb
<3 Preparare :
Pieptul se taie in fasii lungi si late si se bat cu grije ca pentru snitel doar pe partea lucioasa pentru a nu se rupe.
Cascavalul se taie in bucati groase de cca un cm la lungimea aproximativa a buc de piept.Se ia cate o bucata de cascaval si se inveleste cu o felie de sunca dupa care se pune pe bucata de piept batuta.Se pune o alta bucata de piept deasupra si se prinde pe margini cu scobitori.Se dau apoi prin faina ,ou ,apoi pesmet si la final prin fulgii de porumb pe care ii pisam bine dinainte.Putem la prajit in tigaia incinsa si lasam sa rumeneasca ca ambele parti.
<3 Servire :
Se serveste cald ,simplu sau cu diverse sosuri.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu