Recomandat *

marți, 25 octombrie 2016

CUS-CUS CU LEGUME SI INIMIOARE DE PUI




O reteta colorata ,gustoasa ,sanatoasa ,care va fi cu siguranta pe placul papileleor gustative a celor mici.
Se prepara repede si este o mancare sanatoasa si consistenta.
* Necesare :
mixt de legume ( cartofi ,telina , mazare ,fasole verde ,morcov ,ardei , ceapa ) in cantitati mici 1-2 buc din fiecare si cate 1-2 linguri de mazare si fasole verde
4-5 linguri cus-cus
200-300 g inimioare de pui
* Preparare :
Inimioarele se despica cu cutitul in doua ,dar se lasa intregi pentru a avea forma mai frumoasa ,dar se despica sa se patrunda bine atunci cand le preparam.Le punem intr-o tigaie cu putin ulei si punem foarte putina apa.Le lasam sa distuie bine sub capac.
Legumele le curatam si le tocam cubulete marunt..Cand inimioarele sunt aproape gata adaugam legumele tocate marunt si mai punem  putina apa.Le lasam sa distuie si cand sunt aproape gata adaugam cus-cus si mestecam mai des.La fel mai punem putina apa si lasam cca 10-15 min.
Incercam cus-cus sa fie fiert bine si lasam sa sece apa de tot.
Potrivim cu sare.
* Servire:
Se serveste cald.
Este delicios !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...