Recomandat *

miercuri, 21 septembrie 2016

CORABIOARE DE CARTOFI CU BRANZA SI SMÂNTÂNĂ

CORABIOARE DE CARTOFI CU BRANZA SI SMANTANA

Un preparat rapid si usor de digerat sunt si aceste corabioare de cartofi umplute cu branza.Pe langa faptul ca se fac usor si repede , ele sunt si foarte gustoase.
<3 Necesare :(pentru o tava de cuptor de aragaz obisnuit)
7-8 cartofi medii
200-300 g branza potrivit de sarata
O lingura de unt
1-2 oua
smantana pentru servire
<3 Preparare:
Se fierb cartofii in coaje si se lasa sa se raceasca dar nu definitiv pentru a fi usor de decojit.Se taie cartofii pe jumatate pe lungimea lor si cu ajutorul unei lingurite se scobeste mijlocul acestora lasandu-i sub forma de corabioare.
Miezul acestora se farama cu furculita si se amesteca cu branza care se rade,ouale
si untul.Cu aceasta compozitie se umplu cartofii pe care i-am pregatit inainte, dupa care se aseaza in tava si se baga la cuptor 15-20 minute cat sa prinda crusta.
<3 Servire:
Se servesc calzi cu smantana.
Cu siguranta copii vor fi incantati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...