Recomandat *

vineri, 17 februarie 2017

DOVLECEI UMPLUTI CU PIEPT DE PUI



Combinatia dintre dovlecel si carnea de pui este una delicioasa si usor de digerat.Este o reteta simpla dar gustoasa ce veti dorii sa o faceti des.
* Necesare :
3-4 dovlecei
o jumatate piept de pui
2-3 cepe medii
un ardei gras
sare si piper
* Preparare :
Dovleceii se spala si se taie felii subtiri in lungime dar si rondele .
Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se distuie in putin ulei si apa .Cand este aproape gata se adauga pieptul de pui taiat marunt si ardeiul gras tocat.Se potriveste cu sare si piper.
Se pune compozitia peste feliile de dovlecel taiat rondele , iar pe cele taiate fasii se va pune compozitie si se vor rula .Se vor aseza intr-o tava si se vor baga la copt.Nu necesita multa coacere deoarece carnea este deja facuta.Optional cand sunt aproape gata puteti presara putin cascaval ras si ii mai lasati 5 minute sau puteti sa ii serviti fara cascaval dar cu sos de usturoi.
* Servire :
Se servesc calzi , simpli ,cu cascaval ras sau sos de usturoi.Sunt deliciosi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...