Recomandat *

miercuri, 15 februarie 2017

BULGARASI CU CARNE



Sunt foarte deliciosi si consistenti , se fac usor si nu necesita multe ingrediente.
* Necesare :
pentru aluat :
600 g faina alba
o lingura rasa de zahar
un praf de sare
apa calduta
un  pliculet de drojdie
o ligura de ulei
pentru umplutura :
400 g carne tocata amestec sau de pui de care va place
1-2 cepe medii
2-3 linguri pesmet
2 oua
piper
seminte de susan
* Preparare :
Se prepara un aluat ca de paine dar putin mai moale .Ca sa fiti siguri de reusita puneti drojdia cu zaharul si putina faina in apa calduta la crescut si apoi puneti in faina , uleiul ,puneti un praf de sare, framantati apoi si lasati la dospit.
Pana aluatul va creste ,curatati ceapa , o tocati marunt si o puneti la distuit in putin ulei si apa.
Cand este aproape gata adaugati carnea si lasati sa distuie impreuna.Adaugati piper si potriviti cu sare.Dupa ce este gata lasati sa se raceasca si cand s-a racit suficient puneti un ou si 2-3 linguri de pesmet.Cu aceasta compozitie vom umple bulgarasii pe care ii vom modela din aluat .
Vom aranja bulgarasii astfel obtinuti intr-o tava unsa cu unt si ii vom unge cu galbenus de ou si vom presara seminte de susan.Se coc aproximativ o ora pana pana se rumenesc.
* Servire :
Se servesc calzi.Sunt gustosi si consistenti !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...