FRANZELA LA CUPTOR
Dupa sarbatori sau dupa evenimente ne ramane multa mancare in plus in special painea.Franzelele pot fi o cina sau un mic dejun delicios .
* Preparare :
Franzelele se cresteaza vertical si orizontal obtinandu-se patrate de cca 2 cm Printre crestaturi se presara ce mai avem prin frigider ramanse feliute de salam, sunca , ardei , cascaval pe care le tocam marunt.Ungem apoi franzela cu unt , apoi cu un ou batut si presaram la final patrunjel verde si cascaval ras.Putem pune si putin ketchup.
Faceti combinatiile de gust dorite si in functie de ce mai aveti in frigider.
Este o economie si de timp si de bani , astfel nu facem risipa si avem si o masa foarte delicioasa care va fi sigur pe gustul copiilor..
Bagam tava cu franzele la cuptor si o lasam 10-15 minute.
Se va rumenii si va devenii crocanta iar cascavalul se va topii peste celelalte ingrediente.devenind asfel proapata si gustoasa !
* Servire :
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu