INELE CROCANTE DE CEAPA
Se stie ca ceapa nu este una dintre preferatele copiilor , dar aceasta varianta va fi indragita de copii datorita gustului sau bun si crocant.Este foarte usor de facut nu necesita timp si efort mult , si se poate servii ca si garnitura langa preparatele de carne si nu numai.
* Necesare :
1-2 cepe medii
un ou
2-3 linguri pesmet
ulei
* Preparare :
Se aleg 1-2 cepe medii se curata , se spala si se taie rondele intregi.Se desfac apoi cu grije sa nu se rupa si se lasa in apa rece aprox 30 minute pentru a iesii iuteala Se scot si se presara putina sare peste ele..Inelele se trec apoi prin ou , apoi prin pesmet si se prajesc in putin ulei incins.Cand sunt rumenite se scot cu o paleta pe un servetel de hartie pentru a se scurge din eventualul ulei .
* Servire :
O varianta de servire este alaturi de piept de pui la gratar cu sos de usturoi sau tatziki .
Copii , dar si dvs va veti indragosti de gustul lor dulce-crocant !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu