Este o reteta usoara , placuta gustului care se face foarte repede si delecteaza simturile intr-o zi de weekend .Nu necesita multe ingrendiente si este ideala savurata impreuna cu familia , la sfarsit de saptamana , dar nu numai.
* Necesare :
un aluat foiletaj
un dovlecel
150 g cascaval
un ou
* Preparare :
Dupa ce am lasat aluatul la dezghetat il intindem usor sa nu se rupa si taiem fasii de cca 3-4 cm peste care vom taia feliute de cascaval si le vom aranja pe fasia de aluat apoi vom continua cu felii de dovlecel taiate rotund , subtire.
Vom rula fasiile si vom obtine trandafiri pe care ii vom aranja intr-o tava unsa cu putin unt si ii vom unge cu galbenus de ou pentru a -i baga la cuptor.
Cuptorul trebuie sa fie neaparat incins bine dinainte pentru ca aluatul de foiletaj sa creasca si sa se rumeneasca frumos.Lasam cca 20 minute apoi trandafirii sunt gata !
* Servire
Se servesc calzi impreuna cu familia ! Sunt usori si gustosi !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu