PACHETELE CU SUNCA , CIUPERCI SI CASCAVAL
Aceste pachetele vor fi cu siguranta deliciul copiilor.Sunt foarte gustoase si satioase si se prepara destul de rapid.
* Necesare :
un aluat foiletaj ( este mai practic sa il luati gata facut deoarece dureaza destul de mult sa pregatesti un astfel de aluat si daca timpul nu ne permite este mult mai practic , iar gustul este aproape la fel , in plus suntem siguri de reusita lui , daca nu exista indemanarea si priceperea necesara un astfel de aluat facut in casa riscam sa nu ne iese.)
150 g cascaval eu am optat pentru doua tipuri de cascaval pentru un gust mai bun simplu si cu ardei
150 g sunca presata eu am optat pentru cea de pui mi se pare mai gustoasa
150 g de ciuperci
un ou
* Preparare :
Aluatul se lasa la dezghetat pentru a pute lucra cu el sa nu fie nici prea tare nici moale pentru ca se va rupe.
Ciupercile le curata ,se spala si se toaca marunt apoi se calesc in putin ulei. Cand sunt gata le scoatem cu o paleta pe un servetel de hartie.
Cascavalul se toaca marunt , la fel si sunca si se amesteca toate impreuna cu ciupercile.Cu amestecul obtinut vom pune pe baza aluatului pe care il vom taia patratele iar deasupra vom pune alt patratel de aluat. Vom presa bine marginile pachetelului obtinut cu ajutorul unei furculite pentru ca sa nu iese compozitia din ele atunci cand se coc.
Le vom unge deasupra cu un galbenus de ou si le vom baga la cuptorul care trebuie sa fie neaparat incins dinainte. Ele se vor rumenii foarte repede si vor iesii foarte gustoase.
* Servire :
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu