Recomandat *

vineri, 12 mai 2017

PATEURI DE CASA CU BRANZA



  Pateurile facute in casa sunt foarte gustoase si mai sanatoase decat cele preparate gata.Nu sunt costisitoare si se fac usor.
* Necesare
300 g faina alba de grau
2 linguri de ulei
2 linguri de otet
un praf de sare
250 ml apa sau sifon
250 g margarina
200 g branza semisarata
2 oua
* Preparare
  Apa se pune intr-un vas mai incapator peste care se adauga uleiul , otetul si sarea.Faina se adauga treptat si se face un aluat mai elastic.Margarina se va impartii la inceput in patru parti egale ,vom pune doar o parte peste aluatul intins bine , apoi il impaturim in patru si il bagam la frigider pentru 15 minute.Vom repeta de 4 ori astfel , de fiecare data intindem aluatul , punem margarina si lasam 15 minute la frigider.Cand am scos aluatul ultima data il intindem bine si il taiem in patrate.
  Branza o faramam bine si o amestecam cu un ou.Umplem apoi fiecare patrat de aluat cu branza si lipim bine marginile.Le punem in tava de copt , le ungem apoi cu galbenus de ou si le punem in cuptorul care trebuie sa fie bine incins.Se lasa cca 40-50 de minute pana se rumenesc.
* Servire
  Se servesc calde ! Sunt fragede si gustoase !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...