Recomandat *
miercuri, 3 mai 2017
OUA UMPLUTE CU PATEU DE FICAT DE PASARE
Ouale umplute se fac foarte repede , sunt gustoase si sanatoase si pot fi o masa consistenta care sa asigure necesarul de energie pentru organism.
* Necesare
6 oua
200 g pateu de ficat de pasare
o lingurita de mustar dulce
un ou
sare si piper
patrunjel verde pentru ornat
* Preparare
Ouale se fierb aproximativ 10 minute pentru a fi fierte bine iar apoi se introduc in apa rece sau chiar cu gheata daca avem la indemana .Apa rece si in special gheata va face ca oula se se decojeasca mai usor , frumos fara sa se farame.
Dupa ce le-am decojit le taiam pe jumatate pe lungime si vom scoate galbenusurile cu grija.Vom amesteca apoi galbenusurile cu pateul de ficat de pasare si vom potrivii cu sare si putin piper.
Separat facem maioneza cu galbenusul de ou care trebuie sa fie la temperatura camerei , nu rece , peste care adaugam inainte de a pune ulei , un praf de sare si o lingurita de mustar.
Umplem fiecare jumatate de ou cu pasta de pateu de ficat pe care am pregatit-o , apoi punem putina maioneza si ornam cu patrunjel verde. Ouale umplute sunt gata de servire !
* Servire
Se servesc reci ca si aperitiv sau chiar micul dejun , alaturi de o cana de lapte sau ceai si poate fi un mic dejun ideal , gustos si sanatos !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON
ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...
-
E weekend si vreti sa faceti ceva bun ? Branzoiele sunt o varianta buna pentru cei mici.Calde si pufoase ,scoase din cuptor , ele vor f...
-
MINI PIZZA Toti ne dorim sa ne rasfatam in weekend cu cate ceva bun si pe buna dreptate dupa o saptamana incarcata meritam un pic de ra...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu