Recomandat *

luni, 24 aprilie 2017

SPAGHETE CU CARNE



  Spaghetele se afla printre primele in topul preferintelor celor mici .Aceasta este o reteta simpla , gustoasa si rapida.
* Necesare
un pachet de spaghete (200 g )
o ceapa
300 g carne tocata amestec
2-3 linguri bulion sau rosii pasate
busuioc ,oregano
sare si piper
*  Preparare
  Spaghetele se fierb in apa cu sare si putin ulei conform timpului de fierbere inscriptionat pe pachet.Este bine ca spaghetele si in general pastele atunci cand le fierbem sa nu le fierbem la foc tare ci mediu si sa mestecam usor din cand in cand in ele.pentru a nu se lipi intre ele.Cand sunt fierte se strecoara si se pun sub jet de apa rece.E bine sa oprim putina apa in care au fiert , pentru a o folosii apoi la sosul de carne.
  Sosul il preparam astfel :
  Dupa ce am curat ceapa si am spalat-o o tocam maunt si o punem la distuit in putin ulei si apa.Cand este aproape gata adaugam si carnea si lasam sa se distuie impreuna cu ceapa. Adaugam cate putina apa din care au fiert spaghetele si mestecam usor. Aproape cand este facuta adaugam bulionul , amsetecam , mai punem putina apa daca este necesar si mai lasam la fiert 3-4 minute.Potrivim totul cu sare si piper apoi adugam busuioc si oregano.Lasam sosul mai zemos ca spaghetele sa poata sa isi traga savoarea din el.Punem spaghetele peste sosul fierbinte , amestecam usor si mai lasam la fiert cca 1-2 minute.
* Servire
Se servesc calde !
Sunt gustoase si satioase !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...