Recomandat *
miercuri, 12 aprilie 2017
MALAI LA CUPTOR
Daca aveti pofta de malai incercati aceasta reteta simpla si savuroasa.Nu sunt necesare multe ingrediente , iar gustul este unul foarte fin. In plus este foarte sanatoasa si se face repede.
* Necesare
3 cani faina de malai
3 cani faina de grau
2 cani de lapte ( sau sifon daca vreti sa o faceti de post )
o cana de ulei dar nu o umpleti cu ulei , puneti in ea doar 3 sferturi ulei si completati apoi cu lapte ( sau sifon )
un praf de copt pe care il stingeti cu putin otet
sare
* Preparare
Se amesteca faina de malai cu cea de grau dupa care se adauga laptele sau sifonul caldut , praful de copt stins cu putin otet si apoi puneti putina sare dupa gust.Dupa ce amestecati bine toate ingredientele turnati compozitia intr-o tava de copt.Introducem tava la cuptor si o lasam cca 40-50 de minute.Putem sa incercam cu o scobitoare mijlocul si daca nu se lipeste compozitia de scobitoare inseamna ca este copt.
* Se serveste cald dar este gustos si rece. Are gust bun si fin , de prajitura.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON
ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...
-
E weekend si vreti sa faceti ceva bun ? Branzoiele sunt o varianta buna pentru cei mici.Calde si pufoase ,scoase din cuptor , ele vor f...
-
MINI PIZZA Toti ne dorim sa ne rasfatam in weekend cu cate ceva bun si pe buna dreptate dupa o saptamana incarcata meritam un pic de ra...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu