Recomandat *

miercuri, 22 februarie 2017

PASTE CU PIEPT DE PUI SI CASCAVAL



Pastele sunt printre preparatele preferate de copii.Se prepara repede si sunt gustoase si consistente.
* Necesare :
o punga de paste melcisori
o jumatate de piept de pui
o ceapa medie
2-3 linguri bulion sau rosii pasate
150 g cascaval
patrunjel verde
sare si piper
* Preparare :
Se pune apa la fiert cu putina sare si putin ulei si cand este aproape de fierbere se adauga pastele.Se fierb conform timpului de fierbere apoi se pun sub jet de apa rece si se strecoara .Pastram putina apa din care au fiert pastele int-un vas , fiindu-ne necesara la sos.
Taiam  pieptul in bucati potrivite si il punem la prajit in putin ulei.Cand este gata potrivim cu sare si piper si il punem peste pastele strecurate.Curatam ceapa si o tocam marunt si o distuim cu putina apa de unde am fiert pastele , iar cand este gata adaugam bulionul .Potrivim cu sare si apoi punem peste paste amestecadu-le.Le mai putem pune 2-3 minute pe foc ca sa se intrepatrunda bine gustul.Punem cascavalul ras si oprim focul.
* Servire :
Se servesc calde cu patrunjel verde tocat.
Sunt usoare , satioase si gustoase !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...