DOVLECEI UMPLUTI CU BRANZA SI MARAR
O reteta pe cat de simpla pe atat de gustoasa.Este si foarte sanatoasa.
<3 Necesare :
4-5 dovlecei mai mici
200-300 g branza (de care preferam)
un ou
o legatura de marar
<3 Preparare :
Dovlecei se curata si se taie in grosime de cca 4-5 cm si se curata interiorul lasadu-se ca niste tuburi.Se fierb putin in apa cu sare dupa care se scot si se lasa la racit.Branza se rade sau se farama bine iar daca este mai sarata se poate pune si miezul de la dovlecei pe care l-am scos.Se adauga oul si mararul tocat marunt.Cu aceasta compozitie umplem apoi dovleceii dupa care ii bagam la cuptor pentru a prinde putina crusta.
Se poate combina cu cartofi pe care la fel ii fierbem,ii taiem pe lungime in doua si le scoatem usor mijlocul lasandu-i ca niste barcute.Se amesteca la fel cu branza,oul si mararul si se adauga la cuptor in aceeasi tava cu dovleceii.
<3 Servire :
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu