Recomandat *

marți, 13 iunie 2023

SALATA DE FASOLE ROSIE CU AVOCADO SI IAURT

   Poți face salata din aproape orice iar combinațiile de gust le poți face pur și simplu după gustul tău.Pe lingă faptul ca sunt foarte simplu de făcut, ele sunt și sănătoase s-o gustoase.In plus nici nu trebuie sa cheltui foarte mulți bani.Va propun o salata pe care eu o fac destul de des mai ales atunci cand vreau ceva repede și pentru gust ca este bună, se face și foarte repede și este și consistenta.

Ingrediente:

un avocado bine copt

fasole roșie- cea prefiarta  este destul de gustoasă , are preț bun și se găsește la toate marketurile o cutie este suficient 

o cutie mică de iaurt grecesc

o legătură mica de mărar 

zeama de lămâie, ulei de masline , sare

  Este simpla și nu este încărcată cu multe arome dar te poți juca și sa adaugi de exemplu semințe,  roșii sau castraveți. 

   Se curata avocado de coaje, se scoate


sâmburele și se toaca cubulețe.Se stropește cu putina zeama de lămâie. Se strecoară fasolea roșie se spala sub jet de apa rece și se lasă la scurs puțin după care se adaugă peste avocado.Se adauga puțin ulei de măsline și se amestecă. Se pune apoi iaurtul grecesc si mărarul tocat mărunt.Se potrivește la gust cu sare.

   Este foarte simpla,  gustoasă , sănătoasă și consistenta datorita fibrelor și proteinelor în special din fasolea roșie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...