PIEPT DE PUI CU SUNCA
Puiul este printre preferatele copiilor mai ales pieptul.As putea spune ca pieptul este vedeta preparatelor pentru copii.
Azi m-am oprit la o reteta simpla, rapida si gustoasa.
<3 Necesare:
un piept de pui de marime medie
2-3 felii de sunca presata de calitate buna
un ardei gras,poate fi chiar marinat
<3 Preparare:
Se bate cu grija pieptul pe partea neteda pentru a nu se rupe si se presara putuna sare sau vegeta.
Se pun deasupra feliile de sunca presata iar peste, ardeiul gras felii mai mari.
Optional se poate pune intre sunca si ardei felii de branza topita.
Se ruleaza pieptul si se prinde cu scobitori dupa care se prajeste cu putin ulei.Se poate face si intr-o tigaie gen grill dar in acest caz se renunta la felia de branza topita pentru a nu curge.
Se serveste cu kechap sau sos de usturoi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu