Recomandat *

joi, 9 martie 2017

CORNURI CU CEAPA VERDE , BRANZA SI MARAR



Cornurile sunt si vor fi intotdeauna printre preferatele copiilor.Aceasta reteta de cornuri este una gustoasa , sanatoasa si satioasa.
* Necesare :
600 g faina
200 ml lapte
2-3 linguri de ulei
un pliculet de drojdie uscata
o linura rasa de zahar
200 g branza telemea
o legatura de ceapa verde 
o legatura de marar
2 oua
putin unt pentru uns tava
* Preparare :
Se face un aluat astfel :
Se pune drojdia in putina apa calduta cu o lingura de zahar si una de faina si se lasa sa fermenteze.Cand a fermentat se pune peste faina care se va tine la temperatura camerei sa nu fie rece si se va framanta un aluat adaugand treptat laptele caldut si uleiul.Dupa ce am framantat aluatul il acoperim si il lasam la dospit 1-2 ore.
Ceapa verde o tocam marunt si o distuim in putin ulei si apa.Cand e gata o lasam la racit apoi amestecam cu branza pe care o faramam cu furculita bine , mararul tocat marunt si un ou. Cu aceasta compozitie vom umple cornurile.
Aluatul dupa ce a crescut intindem cate putin din el si formam cercuri pe care le vom umple cu compozitia de branza.Unim capetele si astfel vom obtine cornuri.
Ungem tava de copt cu putin unt si asezam cornurile in tava pe care le vom unge cu galbenus de ou.
Lasam la copt cca 45-50 de minute pana se rumenesc.
* Servire :
Se servesc calde .Sunt foarte gustoase si satioase !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARDEI UMPLUTI CU BRANZĂ SI BACON

ARDEI UMPLUTI CU BRANZA SI BACON Este sezonul sarbatorilor si toti alergam dupa retete bune , gustoase , sa se faca rapid si daca s-ar ...